Aquaventure

Efoil les boeken

Tof dat jij het aandurft!

Na het selecteren van de gewenste datum kun je de groepsgrootte en hoeveelheid boards kiezen. Gaan jullie voor een eigen board of samen delen zodat je ook naar elkaar kunt kijken. De keuze is aan jou! De getoonde prijs is het totaal voor de groep.

Wil je vandaag nog een les? Of staat jouw ideale tijd er niet tussen?
Bel ons even voor de mogelijkheden, wie weet lukt het.

Alvast veel voorpret gewenst en tot snel op het water!

Recensies
Wouter de Winter
Lees verder
We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!
Damian de Vries
Lees verder
Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!
Jonathan Groenenberg
Lees verder
Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!
Previous
Volgende
Veel gestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Of heb je een andere vraag neem gerust contact met ons op.

Zoek je specifieke informatie over ons bedrijf?
Bekijk dan onze “Over ons” pagina.

Nee, wij hebben onze boards begrensd op 20 km/p/uur, zodat iedereen het kan leren.

Zeker, tot en met 20 personen kunnen we een mooi programma bieden. Bel ons even op, dan kijken we even wat voor jullie handig is.

Leuk? Het is geweldig! Je vliegt als het ware over het water. Echt een beleving dat je een keer moet meemaken. Bekijk ook ons filmpje op deze efoil pagina!

 

Helemaal zonder risico is het niet, je zult vallen en als je verkeerd valt kan dat pijn doen. Daarom heeft bij ons iedereen altijd een helm op en een zwemvest / impactvest.

Zeker, je kunt alleen efoilen als je:

  • Goed kunt zwemmen
  • 16 jaar of ouder bent
  • onder de 100 kilo weegt
  • geen lichamelijke beperkingen hebt die het efoilen in de weg staan (overleg even als je twijfelt, als je zwanger bent is efoilen ook geen goed idee). 
  • vooraf de waiver tekent. Efoilen doe je altijd op eigen risico