Efoilen In Utrecht

Leren efoilen op recreatieplas Strijkviertel, ideaal water om te beginnen!

Kies je datum

Efoilles utrecht

Vlakbij de binnenstad van Utrecht, op de recreatieplas Strijkviertel in De Meern geven wij vanaf de steiger efoil lessen. Het rustige water van Strijkviertel is ideaal voor de beginnende efoiler. Er zijn weinig golven en een minimaal aantal medegebruikers waar je rekening mee moet houden. 

Je start vanaf de steiger en na het efoilen is er ruimte genoeg voor een picknick of een kleine wandeling naar de nabij gelegen snackbar.

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet een les er uit

Omkleden

Voor de aanvang van de les kun je je omkleden, dit kan in de aanwezige tentjes. Als het koud is hebben we een passende wetsuit met schoenen. Ook hebben we een helm en vest voor jouw eigen veiligheid, deze zijn verplicht.

Instructie

We vertellen je hoe het board werkt, wat je met de remote moet doen, hoe je moet staan en waar je op moet letten. Binnen 10 minuten sta je al op het water!

Vaartijd

De meeste vaartijd heb je als je kiest voor een eigen board, ca 45 minuten. Als je een board deelt is dat natuurlijk minder. Veel mensen komen de eerste les al boven het water uit.

Foto’s uitwisselen

Neem je camera mee of vraag de instructeur om foto’s te maken met de telefoon. We wisselen die met alle liefde uit. We posten ze ook op onze instagram!

Recenties

We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!

Wouter de Winter

Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!

Damian de vries

Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!

Jonathan Groenenberg

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en worden gerekend Per pesoon

1p 2p 3p 4p 5p 6P
1 Board 149,- 82,-
2 Boards 95,- 69,- 55,-
3 Boards 80,- 64,- 54,- 47,50

 

Contact informatie

Locatie :

Strijkviertelplas, Utrecht

Bel :

Bereikbaarheid

Efoil locatie utrecht ligt dicht bij de A2 & A12. Nadat je van de snelweg af bent is het 3 minuten rijden tot onze locatie. Je kunt er Gratis parkeren naast onze steiger.

Strijkviertel

De strijkviertelplas is een klein recreatiegebied waar je kunt wandelen, zwemmen vanaf het zwemstrand en friet en ijs kunt halen bij de snackbar. Het is een beschutte plek welke ideaal is voor de eerste efoillessen.

 

Onze Blog

In onze blogs schrijven wij over al onze activiteiten en nog veel meer. Benieuwd naar onze artikelen? Klik dan hieronder om onze blog te lezen!