Efoilen

Aquaventure Utrecht

Zin in een wateravontuur? Of zoek je gewoon gezelligheid? Bij Aquaventure in utrecht is er altijd iets te doen! Wij bieden verschillende lessen aan zoals efoil lessen, sup lessen en bedrijfsuitjes. Nog nooit gehoord van efoilen of suppen? Dan heb je wat gemist! Efoilen is een beleving die iedereen meegemaakt moet hebben. Beniewd wat alles inhoud? Bekijk snel onze pagina’s of boek een les hieronder.

Hoe zien onze lessen eruit?

De aquaventure lessen zien er als volgt uit. Zodra je je auto hebt geparkeerd op de parkeerplaats 40 meter naast onze les locatie begint de introductie. Onze instructeur Zou zichzelf voorstellen en je inleiding in wat je kan verwachten vandaag.

Na de uitleg is het tijd voor een gepaste outfit. Het water kan in het voorjaar nog soms fris zijn, aquaventure heeft daarom een wetsuit. De wetsuit bied veiligheid en warmte voor jezelf zodat je zonder zorgen kan eifoilen. Als het natuurlijk heerlijk weer is mag zwemkleding uiteraard ook! Ook bieden wij veiligheids producten aan zoals een impact vast (iedereen gaat een keer onderuit) en een helm.

Nu je alle informatie bezit om te kunnen efoilen is het tijd voor het echte werk! Je zult rustig beginnen en het bord leren te beheersen. Zodra je denkt dat je het kan ga je staan en begint het pure genot! Je gaat efoilen en vliegt over het water. Je bent net een vogel die over het water zweeft niemand hou je nu nog tegen! Behalve je balans misschien… Maar daar kom je snel genoeg achter!

Had je graag nog extra informatie gewild neem dan contact met ons op of bekijk onze lessen!

Boek je les

Klaar om het avontuur aan te gaan? Boek nu je les bij Aquaventure!

 

Efoil kopen

Benieuwd naar ons aanbod? bekijk dan snel onze webshop en bestel al je efoil artikelen.

 

 

 

Groepen

Ben je opzoek naar een leuk, gezellig en avontuurlijk groepsuitje? Wacht dan niet langer en bekijk wat wij te bieden hebben.

 

Gebaseerd op 3 recensies.
Isabel van Esch
Isabel van Esch
2022-04-25
Geverifieerd
Zonder golven toch nog surfen! Voor het eerst op een efoil gestaan, super leuke ervaring!
jonathan groenenberg
jonathan groenenberg
2022-04-25
Geverifieerd
Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!
Damian de vries
Damian de vries
2022-04-21
Geverifieerd
Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!

Prijzen

Leuk dat je geintreseerd bent in een efoil les bij aquaventure! Wij bieden een breed assoritment aan lessen aan. staat u idiale les hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Privéles

Privé efoil les 1P (1 uur)

€ 150,00

3p 1 Efoil

Efoil les 3p +1 bord (1 uur)

€ 50,00 pp

2p 1 Efoil

Efoil les 2p + 1 efoil (1 uur)

€ 75,00 pp

3p 2 Efoils

Efoil les 3p + 2 efoil (1 uur)

€ 250,00

2p 2 Efoils

Efoil les 2p + 2 efoils (1 uur)

€ 125,00 pp

4p 2 Efoils

Efoil les 4p + 2 efoils (1 uur)

€ 75,00 pp

 

 

 

 

 

 

p

Informatie

🚗 Gratis parkeren op 40 meter van de les

🚗 Makkelijk te berijken vanaf de A2 & A12

☆   Wetsuit, helm en vest inbegrepen

☆   Een uur lang efoil les

☆   Instructie van een ervaren instructeur

   Op verzoek foto’s van de les

   Minimale leeftijd 16 jaar

   Maximaal gewicht 100kg

   100% elektrische efoils

   Makkelijk te leren

   Genieten van onze buiten locatie

   Bekijk de actuele wind & weersinformatie

Contact informatie

Bel :

Locatie :

Strijkviertelplas, Utrecht

Aquaventure

Waar staat Aquaventure voor? Aquaventure staat voor plezier, gezelligheid en avonturen. Wij bieden verschillende activiteiten aan zoals efoilen, suppen en groeps- en teamuitjes. Nog nooit op een efoil gestaan? Geen probleem, want iedereen kan het leren. Boek vandaag nog je les en ervaar een onvergetelijke ervaring