Efoilen

Met Aquaventure

Leer de nieuwste watersport in omgeving Utrecht: Efoilen! Dat is elektrisch surfen met een hydrofoil. Kom jij in een les boven het water uit?

Leer Efoilen!

Efoilen is een fantastische ervaring en goed te leren. Kom in één les boven het water uit en ervaar zo een ultiem vrij gevoel. 

Een efoil is een elektrische surfplank die je met een remote bedient. Onder de plank zit een mast met een foil (de vleugel). De accu in het board drijft de propellor boven de foil aan.  

Met een efoil ben je niet afhankelijk van wind en golven. Bovendien kun je zelf beslissen hoe hard je gaat.

Locaties

Utrecht: Strijkviertel

Strijkviertel is een beschutte met minimale golven en andere gebruikers. Je start vanaf de steiger. Gratis parkeren naast het water.

 

 

 

Tull en ‘t Waal

Vanaf  het strandje het water op. Er is veel ruimte om te varen op deze dode arm van de Lek. Gratis dichtbij parkeren.

 

 

 

 

 

Efoilen op locatie

Huur onze instructeur en spullen in op elke gewenste plek! Laat weten welke locatie je op het oog hebben en wij bekijken de mogelijkheden.

 

 

 

Efoil les

Geniet op één van onze locaties van een heerlijke les efoilen! Kies voor een eigen plank of deel hem met vrienden. Leren efoilen op een elektrische surfplank is de trend van nu! Eén van onze ervaren instructeurs helpt je zo snel mogelijk boven het water uit te komen!

Efoilen is een ideale opstap voor wingfoilen of andere watersporten met een foil. Tijdens de lessen maak je kennis met de foil en leer je om balans te houden.

p

Informatie

  • Snel te leren
  • Wetsuit en schoentjes tegen de kou zijn inclusief
  • Helm en vest verplicht
  • Een les duurt 1 uur
  • Goede conditie? Boek een half uur extra!
  • Op verzoek maken wij foto’s
  • Minimale leeftijd 16. Vanaf 12 jaar kun je al oefenen met een flyer pod
  • Maximaal 110kg
  • Bekijk de actuele wind & weersinformatie
  • 100% elektrische efoils

Prijzen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een efoil les bij Aquaventure! Wij bieden een breed assortiment lessen aan. Staat jouw ideale samenstelling er niet tussen, bekijk dan alle opties op de boekingspagina. Ben je opzoek naar maatwerk? Bel ons!

Recenties

We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!

Wouter de Winter

Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!

Damian de vries

Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!

Jonathan Groenenberg

volg jij onze socials al?

Groepen

Voor groepen vanaf 6 personen maken wij graag een dagje op het water op maat! Uiteraard geven wij de efoilles aan jouw team, groep of collega’s maar door de groepsgrootte trekken we er graag meer tijd voor uit. Bekijk alle info op de groepspagina.

Gratis wetsuit en schoenen

Bang dat het water te koud is? Geen zorgen! Onze wetsuits en schoenen zijn 4 en 3mm dik en houden je lichaam warm tijdens het efoilen. Bij elke les bepaal je zelf of je een wetsuit wilt gebruiken. We hebben de maten XS tot XXL beschikbaar.

Efoil Flyerpod

Voor de jongere generatie (tussen 12 en 16 jaar) hebben wij een flyerpod beschikbaar. Die maakt het board stabieler en het efoilen veiliger. Vraag de FlyerPod altijd aan als je er gebruik van wilt maken (ook als je ouder bent dan 16). Dan zorgen wij ervoor dat die aanwezig is tijdens de lessen

Extra lang efoilen

Heb jij een goede conditie en wil je erg graag boven het water uit komen en er even van genieten? Boek dan gelijk een half uur extra bij. 

Kom je er tijdens de les achter dat je dat had willen doen? Soms is dit alsnog mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en betaal simpel via een QR code, Ideal, Creditcard of overboeking.

Onze Blog

In onze blogs schrijven wij over al onze activiteiten en nog veel meer. Benieuwd naar onze artikelen? Klik dan hieronder om onze blog te lezen!