Aquaventure

Over ons

aquaventure Utrecht

Op deze pagina vind je al de informatie hoe Aquaventure ontstaan is.
Wat begon als hobby en passie groeide snel uit tot een onderneming.

Over ons

Aquaventure is een jong bedrijf met ambitie. Watersporters in hart en nieren, hebben het bedrijf opgericht om mensen zoveel mogelijk kennis te laten maken met watersport. Vrolijke mensen, blije gezichten en iedereen met een voldaan gevoel, dat is waar Aquaventure voor gaat!

 
het aquaventure team
Olivier van Oijen

Olivier - instructeurAls echte waterrat breng ik graag mijn passie voor watersport over op andere. In de efoillessen die ik geef vertel ik je wat over het board, de juiste houding en hoe je netjes boven het water uitkomt op een relaxte manier.

Zelf ga ik graag duiken, zeilen, wakeboarden en natuurlijk efoilen.

Het leven is zo leuk als je het zelf maakt. Het is mijn intentie om ervan te genieten!

Joelle voorstellen

Joëlle - instructeur

Als klein meisje was ik niet uit het water te krijgen. Met mijn haar vol zand en mijn longen vol water zat ik ’s avonds aan tafel met rode wangetjes en een tevreden glimlach. Toen ik mijn eerste proefles Efoilen volgde bij Olivier voelde het alsof ik vijftien jaar terug in de tijd ging, een uitdaging in de buitenlucht op het water. Na veel vallen, longen weer vol met water en weer opstaan om opnieuw te proberen, was die lach niet van mijn gezicht te krijgen. Mijn doel is dan ook om deze passie en enthousiasme met jullie te delen en jullie allemaal die tevreden glimlach te bezorgen!

Recensies
Wouter de Winter
Lees verder
We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!
Damian de Vries
Lees verder
Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!
Jonathan Groenenberg
Lees verder
Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!
Vorige
Volgende
Veel gestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Of heb je een andere vraag neem gerust contact met ons op.

Zoek je specifieke informatie over ons bedrijf?
Bekijk dan onze “Over ons” pagina.

Nee, wij hebben onze boards begrensd op 20 km/p/uur, zodat iedereen het kan leren.

Zeker, tot en met 20 personen kunnen we een mooi programma bieden. Bel ons even op, dan kijken we even wat voor jullie handig is.

Leuk? Het is geweldig! Je vliegt als het ware over het water. Echt een beleving dat je een keer moet meemaken. Bekijk ook ons filmpje op deze efoil pagina!

 

Helemaal zonder risico is het niet, je zult vallen en als je verkeerd valt kan dat pijn doen. Daarom heeft bij ons iedereen altijd een helm op en een zwemvest / impactvest.

Zeker, je kunt alleen efoilen als je:

  • Goed kunt zwemmen
  • 16 jaar of ouder bent
  • onder de 100 kilo weegt
  • geen lichamelijke beperkingen hebt die het efoilen in de weg staan (overleg even als je twijfelt, als je zwanger bent is efoilen ook geen goed idee). 
  • vooraf de waiver tekent. Efoilen doe je altijd op eigen risico