Over ons

Aquaventure Utrecht

Welkom op de over ons pagina van aquaventure Utrecht! Op deze pagina vind je al de informatie waarom wij aquaventure hebben opgezet. Wat begon als hobby en passie groeide snel uit tot een onderneming.

Instructeurs

Olivier

Olivier

Instructeur

Als echte waterrat breng ik graag mijn passie voor watersport over op andere. In de efoillessen die ik geef vertel ik je wat over het board, de juiste houding en hoe je netjes boven het water uitkomt op een relaxte manier. Zelf ga ik graag duiken, zeilen, wakeboarden en natuurlijk efoilen. Het leven is zo leuk als je het zelf maakt. Het is mijn intentie om ervan te genieten!

 Applications, linkedin, social, social media

Sietske

Sietske

Instructeur

Al voor mijn geboorte was ik veel op het water te vinden. Varen doe ik al mijn hele leven en ik word daar nog steeds erg blij van. Het kabbelende water, ruisend riet, de wind door je haren. Op mijn 18e ben ik begonnen met zeilles geven. Verschillende disciplines, verschillende leeftijden. Pas in 2021 kwam ik met efoilen in aanraking. Een nieuwe sport, makkelijk op te pakken en heerlijk op het water. Nu ik efoillessen geef zie ik hoe iedereen er op zijn eigen manier van geniet. Iedereen komt stralend weer van het water af en heeft echt genoten. Daar doe ik het voor.

 Applications, linkedin, social, social media

Isabel

Isabel

Instructeur

Sinds mijn studententijd heb ik geleerd dat Rocketpower vibes niet alleen in een cartoon mogelijk zijn, maar ook in real life! Surfen, kiten, zeilen, maar ook surfskaten zijn daarbij mijn favoriete sporten. Sinds kort heb ik via Aquaventure ook nog leren efoilen. Een leuke en relatief makkelijke manier om board gevoel te ontwikkelen en lekker op het water te spelen.

 Applications, linkedin, social, social media

Het team

Olivier van Oijen

Olivier van Oijen

Mede-eigenaar & Online waterrat

Sietske en Olivier hebben elkaar in 2021 aan de waterkant ontmoet. Vanaf dat moment hebben ze hun zinnen gezet op een gezamenlijk bedrijf: Aquaventure! Als kleine koter was hij niet bij het water weg te slaan maar toen het serieuze leven begon verwaterde deze passie door drukte in zijn eigen bedrijf. In 2008 is hij begonnen met ondernemen een heeft daarbij een webwinkel voor dierenspullen opgezet. Toen er later meer tijd was voor ontspanning kwam het gevoel voor water weer terug. De ervaring uit zijn online onderneming neemt hij mee om Aquaventure op de kaart te zetten en zoveel mogelijk mensen net zo van het water te laten genieten als hij.

Applications, linkedin, social, social media

Sietske Bunge

Sietske Bunge

Mede-eigenaar & Instructeur

Al vroeg wist Sietske dat ze ooit een eigen bedrijf wilde. Vele ideeën zijn de revue gepasseerd. Eind 2016 was het zover, een eigen gastouderbureau was een feit. Maar watersport is altijd onderdeel van haar leven geweest en ze droomde als kind al van een eigen haventje. In 2021 heeft ze daad bij droom gevoegd en is gaan kijken hoe ze een start kon maken met een watersportbedrijf. Efoilen was nieuw in Nederland en er waren nog niet veel bedrijven die dit aanboden, dus daar zat ruimte. Ze besloot samen met Flying Fish een locatie in Utrecht te starten. Vanaf het begin heeft ze gezocht naar een partner om het samen te runnen. Toen Olivier in het najaar een les boekte en enthousiast was over het bedrijf, werd het tijd voor de volgende fase. Zo kwam Aquaventure tot stand. Een bedrijf dat altijd volop in ontwikkeling is met als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van alles wat het water te bieden heeft.

Applications, linkedin, social, social media

Over ons

Aquaventure is een jong bedrijf met ambitie. Olivier en Sietske, beide watersporters in hart en nieren, hebben het bedrijf opgericht om mensen zoveel mogelijk kennis te laten maken met watersport. Vrolijke mensen, blije gezichten en iedereen met een voldaan gevoel, dat is waar Aquaventure voor gaat!

Recenties

We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!

Wouter de Winter

Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!

Damian de vries

Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!

Jonathan Groenenberg

Onze Blog

In onze blogs schrijven wij over al onze activiteiten en nog veel meer. Benieuwd naar onze artikelen? Klik dan hieronder om onze blog te lezen!