Watersport beleving op maat

Efoilen en/of suppen met een groep.

Groepen

Een uitje op het water dat niemand zal vergeten? Dan zit je goed bij Aquaventure! E-foilen is een nieuwe watersport, en wij geven daar les in. Efoilen is laagdrempelig en toch krijg je er een echte kick van. Iedereen kan het leren en je maakt het zo spannend als je zelf wilt.

Ideaal voor een competitieve groep is de SUP estafette! Maar een ontspannen tochtje op de SUP valt ook onder de mogelijkheden. Kortom, de keuze is breed en wij gaan graag in gesprek om voor jou de leukste dag te organiseren.

p

Voordelen van een groep

⌚ Langer plezier dan een gewone les!

🏄 Efoilen & Suppen

🏆 Quiz, wedstrijden, spellen en meer!

🚗 In te huren op locatie naar keuze

06-18814827

p

Wat kunnen wij voor jou doen?

Onze instructeurs geven jou graag je eerste les efoilen op een toegankelijke manier. Daarbij bieden wij tal van mogelijkheden om jouw ochtend, middag of avond compleet te maken. Dat kan op basis van een programma of juist met wat minder structuur!

Naast de efoillessen (dat behoeft wel enige uitleg) leggen we verschillende activiteiten klaar en iedereen kan pakken/ doen waar hij zin in heeft.  Suppen, beachspellen, quiz. Alles kan.

f

Mogelijkheden

Bedrijfsuitjes

Ga voor een nieuw en spannend bedrijfsuitje op het water! Efoilen is het hippe personeelsuitjes van dit jaar. Vraag de offerte aan voor jouw bedrijf, team of collega’s en maak er een geweldige middag op het water van

Familiefeest

Een dagje weg aan het water is perfect om lekker te ontspannen met de familie. Ga met SUPS en efoils het water op. Plan de SUP estafette of maak een tocht langs de plas. Onze instructeurs geven de geïnteresseerden een efoil les en aan de kant kun je een groot picknick kleed neerleggen. Doe onze Aquaventure quiz om de schipper in jullie familie te ontdekken!

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest in Utrecht? Ga Efoilen op strijkviertel. Deze nieuwe watersport is ideaal om de actieve bachelor of bachelorrette te verrassen. Wij passen de les aan naar jouw wensen en kunnen daar een paar leuke uitdagingen aan toevoegen! 

Kinderfeestje

De sups, geschikt voor kleine en grote kinderen, liggen klaar! Van lekker de plas ontdekken tot estafette of Aquabal. Bel met Sietske om de mogelijkheden te bespreken.

p

Vereisten van een groep

neem nu contact op

  • Efoilen vanaf 16 jaar
  • Efoilen alleen voor mensen onder de 100 kilo
  • Minimale groepsgrootte van 6 personen
  • Zelfstandig kunnen zwemmen
  • niet bang zijn om nat te worden

Vraag een offerte aan

06-18814827