Aquaventure

Groepen

efoilen en/of suppen met een groep

Een uitje op het water dat niemand zal vergeten?Dan zit je goed bij Aquaventure!
-foilen is een nieuwe watersport, en wij geven daar les in.

Watersport beleving op maat

Een uitje op het water dat niemand zal vergeten? Dan zit je goed bij Aquaventure! E-foilen is een nieuwe watersport, en wij geven daar les in. Efoilen is laagdrempelig en toch krijg je er een echte kick van. Iedereen kan het leren en je maakt het zo spannend als je zelf wilt.

Ideaal voor een competitieve groep is de SUP estafette! Maar een ontspannen tochtje op de SUP valt ook onder de mogelijkheden. Kortom, de keuze is breed en wij gaan graag in gesprek om voor jou de leukste dag te organiseren.

voordelen van een groep
  • Langer plezier dan een gewone les!
  • Efoilen & suppen
  • Quiz, wedstrijden, spellen en meer!
  • In te huren op locatie naar keuze
Mogelijkheden

Bedrijfsuitjes

Ga voor een nieuw en spannend bedrijfsuitje op het water! Efoilen is het hippe personeelsuitjes van dit jaar. Vraag de offerte aan voor jouw bedrijf, team of collega’s en maak er een geweldige middag op het water van.

Familiefeest

Een dagje weg aan het water is perfect om lekker te ontspannen met de familie. Ga met SUPS en efoils het water op. Plan de SUP estafette of maak een tocht langs de plas. Onze instructeurs geven de geïnteresseerden een efoil les en aan de kant kun je een groot picknick kleed neerleggen. Doe onze Aquaventure quiz om de schipper in jullie familie te ontdekken!

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest in Utrecht? Ga Efoilen op strijkviertel. Deze nieuwe watersport is ideaal om de actieve bachelor of bachelorrette te verrassen. Wij passen de les aan naar jouw wensen en kunnen daar een paar leuke uitdagingen aan toevoegen!

Kinderfeestje

De sups, geschikt voor kleine en grote kinderen, liggen klaar! Van lekker de plas ontdekken tot estafette of Aquabal.

Wat kunnen wij voor jouw doen?

Onze instructeurs geven jou graag je eerste les efoilen op een toegankelijke manier. Daarbij bieden wij tal van mogelijkheden om jouw ochtend, middag of avond compleet te maken. Dat kan op basis van een programma of juist met wat minder structuur!

Naast de efoillessen (dat behoeft wel enige uitleg) leggen we verschillende activiteiten klaar en iedereen kan pakken/ doen waar hij zin in heeft.  Suppen, beachspellen, quiz. Alles kan.

Vereisten van een groep
  • Efoilen vanaf 16 jaar
  • Efoilen alleen voor mensen onder de 100 kilo
  • Minimale groepsgrootte van 6 personen
  • Zelfstandig kunnen zwemmen
  • Niet bang zijn om nat te worden
Recensies
Wouter de Winter
Lees verder
We hebben een hele leuke middag gehad op de e-foil. De instructies van Sietske waren spot-on waardoor we in korte tijd al over het water zweefden. Mooie ervaring!!
Damian de Vries
Lees verder
Super leuke middag gehad bij aquaventure. We hebben het efoilen geboekt en hebben het zeer naar ons zin gehad. We komen zeker nog een keertje terug. Echt een aanrader!
Jonathan Groenenberg
Lees verder
Efoilen bij aquaventure is erg leuk! het is makkelijk te leren, na een les lukt het al om lekker over het water te gaan en zelfs al boven het water uit te komen. Echt een aanrader!
Vorige
Volgende
Neem contact op